Hvis det arrangement du ønsker å delta på ikke finnes i listen eller er fullbooket kan du melde interesse her, så vi ta  kontakt med deg når nytt kurs er publisert.

Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

  • Dette aktiviteet har allerede funnet sted.

Introduksjon til CAD-design i Fusion 360

mai 4 @ 18:00 - 22:00

450kr-850kr

Dette er en introduksjonskurs til CAD-tegning (Computer Assisted Design) i Autodesk Fusion 360.

På kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene innen teknisk 3D-tegning, orientere deg i programmet og få en introduksjon til de mest bruke verktøyene. Vi vil ta utgangspunkt i ferdige fysiske objekter og modellerer disse inne i programmet, så kalt reverse engineering.

Med de verktøy du lærer på kurser vil du raskt kunne komme igang å designe dine egne 3D-modeller og du vil ha en god platform for å videre kunne utforske funksjonene i programmet. Som medlem hos oss kan du også bruke våre 3D-printere til å printe de modeller du lager.

Autodesk Fusion 360 er et meget kompetent CAD-program. Det er brukervennlig og lett å komme i gang med. Læringskurven er slakk og en lærer raskt nye ting mens en bruker det. Samtidig som det finnes skikkelig avanserte funksjoner for dem som vil ta det videre til neste nivå.

 Deltaker ha lastet ned og installert programmet i forkant av kurset. Og ha med datamaskin (PC eller Mac), pluss lader og mus.

Last ned Autodesk Fusion 360

Velg enten Educational og Private use (limited).

Under kurset vil det bli servert kaffe og noe snacks for å holde oppe konsentrasjon og motivasjon.

Kurset blir holdt på norsk, men support og svar på spørsmål kan gis på engelsk.

Detaljer

Dato:
mai 4
Tid
18:00 - 22:00
Kostnad:
450kr-850kr
Kategorier for Aktivitet:
,

Ledere

Freddy Bengtsson
Sindre Molværsmyr

Lokasjon

Bergen Fellesverksted
Damsgårdsveien 227, Ingang fra verftet
Laksevåg, 5160 Norway
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter are not available as this aktiviteet has passed.