FELLES SykkelLab

FELLES SykkelLab

Åpner i mars/april 2024!

Bergen Fellesverksted er nå i ferd med å etablere et dedikert sykkelverksted etter tilsvarende format som BFV. SykkelLab vil bli etablert i egne lokaler ved siden av BFV, og ha hele 45 kvadratmeter til bruk. Her vil du finne det aller meste du trenger for service og reparasjoner av din sykkel (se utstyrsliste lenger ned). Lokalet har en bred garasjeport slik at det er enkelt å ta inn og ut sykler, og det er mulig å arbeide utenfor hvis været tillater.

Du kan være med å støtte etableringen av SykkelLab på vår Spleis, her.

Gratis drop-in

FELLES SykkelLab holder åpent gratis DIY-verksted en kveld annenhver uke (ukedag blir bestemt og annonsert nærmere åpning).
På DIY-verkstedet kan du komme innom å bruke stativ, verktøy og kompressor. Verkstedet er da bemannet av en av våre medlemmer som kan gi tips, hjelp og instruksjoner om du trenger det. Du kan også komme innom om du lyst å hjelpe til, eller sosialisere med andre syklister.
Vi lagerfører noen av de vanligste delene, for salg til kostpris, men mer spesielle deler må du ta med deg seg selv. Vi kan prøve å hjelpe deg finne ut av hva du trenger, hvis du tar med sykkelen.

Medlemskap

Med et medlemskap får du en egen nøkkelbrikke, som gir tilgang til lokale og utstyr på sykkelverkstedet døgnet rundt, alle dager i året. Medlemskapet er personlig, men det er lov å ta med seg familiemedlemmer. Nøkkeloverlevering og introduksjon gis på Drop-in-kvelder, eller etter avtale.

Pris: 1000 kr per år

Ved å støtte vår Spleis kan du forkjøpe medlemskap i FELLES SykkelLab til 800kr.

Tilgang til sykkelverkstedet inngår også i de vanlige medlemskapene på Bergen Fellesverksted. Les mer om dem her.

Utstyr (vil bli fylt ut/oppdatert nærmere åpning)