Hvis det arrangement du ønsker å delta på ikke finnes i listen eller er fullbooket kan du melde interesse her, så vi ta  kontakt med deg når nytt kurs er publisert.

Laster Aktiviteter

« Alle Aktiviteter

Kulturdagene: Introduksjonskurs til kutting med CO2-laser

oktober 24 @ 20:00 - 22:00

450kr-900kr

På dette kurset får du lære deg hvordan du bruker laserkutteren på Bergen Fellesverksted. Vi går gjennom praktiske moment, HMS og viktige rutiner.

Laserkutteren kan brukes til å skjære og gravere i materialer som papir, papp, skinn og tøy, akrylglass, heltre, MDF, finer og mye annet. Det er ikke uten grunn at laserkutteren er blant de mest populære maskinene i makerspacer rundt om i verden: den er både rask å komme igang med, og kjapp og enkel i bruk.
Og mulighetene med en laserkutter er nesten ubegrensede!

Kurset gir deg også en gjennomgang av de viktigste funksjonene i programmet Lightburn, hvor en både kan designe, men først og fremst klargjøre filer og design for kutting.

Kurset er åpent for alle – ingen forkunnskaper er nødvendig.

For å kunne bruke laserkutteren på Bergen Fellesverksted selv trenger du et medlemskap. Som medlem får du også rabatterte priser på våre kurs og workshops.
Se priser for medlemskap her.

Detaljer

Dato:
oktober 24
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
450kr-900kr
Kategorier for Aktivitet:
,

Ledere

Hannes Frey
Liam Boyd

Lokasjon

Bergen Fellesverksted
Damsgårdsveien 227, Ingang fra verftet
Laksevåg, 5160 Norway
+ Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Standard Pris
fra 16 år.
900 kr
3 tilgjengelig
Medlemspris
fra 16 år.
450 kr
3 tilgjengelig